A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Handletterevent

Over ons

Over ons:

Heerlijke hobby die door veelvuldig uitoefenen favoriet is geraakt en is uitgebreid tot een onderdeel van Kuin Creative VOF.
Door de regelmatige workshops en cursussen gegeven door een ervaren Handletteraar is deze hobby ook favoriet geraakt bij onze klanten.

Hier en daar worden events gehouden op Handlettergebied, helaas altijd ver bij ons vandaan. Hier is Handletter Event geboren! 

Handletterevent:

In de kop van Noord-Holland (Hem) wordt een groots handletterevent gehouden. Op deze dag vinden er verschillende activiteiten plaats op het gebied van Handletteren. Meerdere workshops, demo's en een demostratie van Karin Joan zijn die dag te bezoeken. Tevens is er voor de VIP klanten een goodiebag met leuke hebbedingetjes.

Hobbywinkel 't Knutselkamertje is deze dag ook geopend voor winkelend publiek. 

U kunt in onze winkel terecht voor uw vragen, een stukje uitleg, advies, tips, ideeen maar ook voor de gezelligheid aan onze koffietafel.

In onze speciaalzaak is een hoek ingericht op handletter gebied! U zult contacten leggen met andere mensen die graag 'handletteren' en hier ervaringen over uitwisselen, uw creatieve zintuigen worden zeker geprikkeld.

Kortom het is het zeker waard om ons op deze dag te komen bezoeken!